sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Takapakkia pakki sekaisin..

Nappasin todennäköisesti Marseille'sta jonkun pöpön ruuasta.. Sen vuoksi hetken blogihiljaisuus! Oireet alkoivat pe-la yönä. Kuume nousi ja lihaksia särki. Seuraavana yönä taas alkoi ripulointi... Too much info!! Mutta siis vähän heikoilla menty! 
Tässä kuvia Cannes'n ja Nizzan välistä, Monacosta ja Italian puolelta. 




Lounaspaikkamme oli siis tämä! 





Eilen ajoimme yöpaikastamme Pietra Ligurista Gardalle Caneva-vesipuistoon. Mahtava paikka! Minä pötköttää varjossa ja muut viilettivät erinäisissä mäissä. Suositukset tälle paikalle!
Illaksi ajoimme vielä Bolzanoon, jossa Mikko sai käydä apteekissa hakemassa minulle lisää lääkettä ja aamulla uudestaan imodiumia... Yök. 

Tänään pystyin lääkkeiden avulla lähtemään mukaan katsomaan jäämiestä, Ötziä. Museo oli tosi kiva ja Ötzin tarina kiehtova. Nappasin museossa sellaisen taittotuolin itselleni ja istuskelin sillä. On se kumma, miten vähällä saa aikaan tuijotusta :D


Valitsimme reitiksi Bolzanosta Garmisch-Partenkircheniin vuoristotien. Emme suinkaan olleet ainoita sunnuntaiajelijoita, vaan prätkiä ja autoja sai toden teolla väistellä neulansilmämutkissa. Maisemat olivat henkeäsalpaavat!! Alpit on kyllä  huiput ;)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja odotetaan kovasti :)