torstai 25. kesäkuuta 2015

Matka jatkuu!

Kaksi viikkoa Nerjassa vierähti nopeasti. Lopuksi saimme vielä olla pari yötä ihanan kummipoikaani Akselin kanssa. Keskiviikkoaamuna pakkasimme kuitenkin auton taas täyteen ja suuntasimme kohti pohjoista. Tarkoituksena on pari ensimmäistä päivää ajaa melko paljon, jotta voimme sitten ihailla Alppeja enemmän. 





Valitsimme ensimmäiseksi yöpaikaksi Peñiscolan, joka sijaitsee Valenciasta pohjoiseen. Ajoimme sinne yhden pysähdyksen taktiikalla: lounastimme Valdepeñasissa. Aikamoinen reissuporukka siis jo ollaan, koska kilometrejä kertyi 700. 

Valdepeñas oli todella hiljainen San Juanin (paikallinen juhannus) vuoksi, mutta löysimme mukavan lounaspaikan. Olemme Mikon kanssa yöpyneet kerran Valdepeñasissa, mutta siitä on jo 11 vuotta, eikä juuri mitään tunnistettavaa muistunut mieleen..




Ajomatkan aikana maisemat vaihtuivat oliivipuista viinitarhoihin ja mielettömän suuriin ja hienoihin Bodegoihin eli viinitiloihin. Ehkä suuntaamme tänne joskus aikuisten matkalle? Rannikon läheisyydessä olivat taas kerran upeat vuoret, Serra de Bosques. Kuivaa oli edelleen, mutta havupuut lisääntyivät kyllä! 

Saavuimme alkuillasta yöpaikkaamme, Spa Natura Campingiin Peñiscolaan. Saimme majapaikaksi mukava rivitalohuoneiston. Alueella oli paljon tekemistä: uima-altaat, urheilukentät, pingis, kauneushoitola, minieläintarha (melkoisen kyseenalaiset olot elukoilla ..)
Ja vaikka mitä. Lapset kävivät uimassa ja sitten lähdettiin vielä Peñiscolan keskustaan syömään. Siellä on upea uimaranta ja vanha linna niemenkärjessä korkealla merenpinnasta. Ihailimme sitä kuitenkin vain etäältä tällä kertaa. Paikka vaikutti oikein kivalta lomakohteelta,joka on selvästi paikallisten suosiossa. Ulkomaalaisia ei juuri näkynyt. Mutta taas yksi paikka lisää, johon voisi tulla pitemmäksi ajaksi! 







2 kommenttia:

  1. Tosi kivaa ja kiinnostavaa päästä seuraamaan teidän reissua. Ja matkakuume kasvaa... :)

    VastaaPoista
  2. Siitä vaan reissuun!!! Oli kyllä uskomaton matka, jollaista ei ehkä ihan heti tuu tehtyä uudestaan!

    VastaaPoista

Kommentteja odotetaan kovasti :)